Zoeken naar regenput

   
 
regenput
 
Verplichte installatie van een regenwaterput en infiltratiesysteem bij nieuwbouw en herbouw Vlaanderen.be.
Als het gebouw volledig is gedekt door een groendak, moet er geen regenwaterput geplaatst worden. In geval van een gedeeltelijk groendak moeten de delen met groendak niet aangesloten worden op de regenwaterput en moeten die delen niet meegeteld voor de berekening van de minimale inhoud van de regenwaterput.
Reinigen van regenwaterputten.
Ook indien u een nieuwbouw heeft gebouwd dan is het aangeraden om uw regenwaterput te laten reinigen voor eerste gebruik! Zo vermijdt u dat er bouwafval en andere zaken in uw regenput blijven zitten. Hoe wordt een regenput gereinigd? Na het ledigen van de regenput wordt het plafond, de grond en de wanden grondig gereinigd en het aanwezige leidingswerk afgespoten aan de hand van hogedruk.
Longin Service Regenput reinigen Bevekom.
Bel ons gerust voor regenput reinigen in Bevekom. U kunt bij Longin terecht voor ecologische en innoverende milieutechnieken, voor openbare en industriële reiniging, voor het beheer van technische installaties, voor afvalstoffenmanagement en voor het inspecteren en reinigen van riolen en andere afvoerbuizen.
NSA Cleaning uit Brugge: Beerput Ledigen en Regenput Reinigen.
Leeg maken van septische putten en beerput ledigen. Onderhoud van vuilputten. Algemene opkuiswerkzaamheden van gebouwen. Schoonmaak van zwembaden, terrassen, liftkokers, ondergelopen kelders enz. Nsa Cleaning professionele hogedruk unit. Om u zo snel mogelijk en efficiënt te helpen beschikt NSA Cleaning over een professionele hogedruk unit met afstandsbediening, een vacuümtank en een veermachine. We gebruiken ook een camera en sonarsysteem om verstoppingen of rioolbuizen op te sporen, zonder dat er gegraven of opengebroken hoeft te worden. NSA Cleaning is voornamelijk actief in de regio rond Brugge, langs de Belgische Kust, zoals Knokke, Blankenberge of Oostende, en in alle aanpalende gemeenten. Wij zijn uw specialist in ontstoppingen, reinigen van uw regenput, ledigen van uw beerput en nog vele andere ruimdiensten.
Geurhinder, stank en vieze geur uit de regenput?
Controleer bij geurhinder je regenput dus ook steeds de afvoeren en filters die naar je regenput leiden. Het kan zijn dat na het herstellen van de afvoeren, je de regenput moet laten reinigen omdat deze te vervuilt is en zichzelf niet kan herstellen.
regenwaterput Spaargids.be forum.
Wat betreft reiniging van de regenput. Dat kun je perfect zelf. Wacht s zomers totdat hij bijna droog staat en dan pomp je hem verder leeg. Als je de put afdaald zorg wel altijd dat iemand in de buurt is voor het geval je onwel word door eventueel geuren/gassen die uit de riolering komen. Berichten 744 Lid geworden op 07 Jan 2012 Contact. Bericht door JulusCesar 18 December 2015 1124. Zoek eens op regenwaterinstallatie. Bij ons in den stock American staat er een test opstelling met een bijvulbak.
Regenwaterput reinigen? Aquajet Vlerick.
Een regenwaterput is ideaal om de tuin te sproeien, het toilet door te spoelen of de was te doen. De put moet wél periodiek worden gereinigd om problemen te voorkomen. De hemelwaterput kan bijvoorbeeld verstopt raken of het water kan door allerlei vuiligheid en bezinksel op de putbodem besmet raken. Laat daarom regelmatig uw regenwaterput reinigen door de specialisten van Aquajet Vlerick. Wij beschikken als professioneel ruim en ontstoppingsbedrijf over de expertise, ervaring en machines om uw regenput leeg te pompen, schoon te maken en te onderhouden.
I-Beton Regenwaterput 10.000L.
48439, /stuk 40032/stuk., I-Beton Septische put 2.000L. 38879, /stuk 32131/stuk., Meer dan 20.000 producten op voorraad. Bouwmaterialen van ruwbouw tot afwerking. 4 grote winkels. Onze opgeleide verkopers helpen u graag verder! Ruime toonzalen met demostanden. Toonparken voor tuin en terras.
regenwaterputten.
Om deze site te gebruiken. Ga naar de inhoud. Veilig online betalen. Levering in België 65. 10 gratis afhaalpunten. Ontbreekt er informatie? Omwille van technische informatie, kon niet alle informatie opgevraagd worden, en kan uw aanvraag niet volledig verwerkt worden.
Regenput Wikipedia.
Regenbak bij een woning in ca. Een regenput, regenbak of tras is een ondergronds gelegen opslagbassin voor hemelwater, soms binnenshuis, maar vaak ook daarbuiten gelegen. Een regenput is doorgaans bedoeld voor één huishouden. Een waterkelder of cisterne is een groter bassin voor meerdere huishoudens of een hele nederzetting.

Contacteer ons