Op zoek naar deksel?

   
 
deksel
 
de deksel het deksel Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Wees in één tekst wel consequent. Bij de deksel horen ook die deksel en deze deksel. Het bijvoeglijk naamwoord krijgt een - e: een rode deksel, de stevige deksel. Bij het deksel horen dit deksel en dat deksel, een rood deksel en het stevige deksel.
deksel
Deksel - Wikipedia.
Anderzijds kan een deksel juist voorkomen dat gassen uit het voorwerp ontsnappen zoals het koolzuur uit frisdrank. Een deksel kan tevens dienen als ontluchtingsklep, indien het deksel in staat is om opgetild te worden zodra de druk in het bedekte voorwerp te hoog wordt.
ikea
Aardappelen koken: met of zonder deksel? Dagelijkse kost. Dagelijkse Kost. Dagelijkse Kost. Dagelijkse Kost. Dagelijkse Kost.
Aardappelen koken: met of zonder deksel? Beste Jeroen, ik vroeg mij af waarom je je aardappelen in een pan zonder deksel kookt. Mijn mama deed altijd een klontje boter in het water, tegen het overkoken, en hield het deksel op de pan.
container
RecTop deksel uit gietijzer.
Het kader en het deksel van deze schachtafdekking zijn vervaardigd uit ductiel gietijzer, voorzien van een op water gebaseerde zwarte beschermlaag. Ze zijn voorzien van een hydraulische sluiting en hebben een geribbelde antisliplaag. De deksels kunnen geplaatst worden voor verschillende belastingsklassen B 125, C 250 en D 400 kN.
ipower.eu
Tefal Glazen Deksel 24cm Coolblue Voor 23.59u, morgen in huis. Ja. safeshop logo.
Deze Tefal Glazen Deksel is een universele deksel voor alle koekenpannen en hapjespannen van 24 centimeter. Dus wil je je ingrediënten langer warm houden of het spatten tegengaan dan is deze Tefal Glazen Deksel erg handig. Doordat de deksel van glas is kun je goed zicht houden op het bakproces.
kist
Deksel en clips voor magnetronsterilisator CRP408/01 Avent.
Deksel voor de magnetronsterilisator. De Philips AVENT-magnetronsterilisator is bestemd voor het steriliseren van zuigflessen en andere hulpmiddelen die je gebruikt voor de babyvoeding. Als je met dit deksel de sterilisator afsluit na het sterilisatieproces, dan blijft de inhoud 24 uur steriel.
Deksel voor euronorm stapelbakken tegen vuil en stof RAJA.
Referentie: E640144 - Deksel voor euronorm stapelbakken. Door Anonyme op 10/03/21 20:53: Geverifieerde aankoop door eKomi eKomi. Referentie: E640144 - Deksel voor euronorm stapelbakken. Goede stevige bak voor opslag. Door Anonyme op 29/11/19 10:53: Geverifieerde aankoop door eKomi eKomi. Referentie: E640144 - Deksel voor euronorm stapelbakken.
deksel - vertaling Nederlands-Frans inclusief voorbeelden.
deksel o zn. couvercle m le. Help me alsjeblieft met dit deksel eraf te krijgen. S'il' te plait aide-moi à retirer ce couvercle. deksel o, dekplaat v zn. couvercle m le. bedekking v, deksel o, kaft, omslag o, kap v zn.
Het Vlaams woordenboek deksel.
Geef mijn deksel eens? Geef me mijn dons, leg het op mij. Mijn vader wilt geen deksel op zich, bij zon hete temperaturen. 1 reacties oudere versies Toegevoegd door hamamelis en laatst gewijzigd door fansy 11 sep 2013 0104: Dit woord was woord van de dag op 06 mrt 2010.
Keter Deksel Crownest transparant Hubo.
Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina. Het transparante deksel van Keter is het ideale deksel voor de opbergbox Crownest.

Contacteer ons