Op zoek naar epdm?

   
 
epdm
 
dakwerken epdm antwerpen
U kan ons contacteren voor dakwerken aan zowel hellende als platte daken. Gaande van de plaatsing van een nieuw dak, het bouwen van dakconstructies, dakrenovaties en dak herstellingen. Koper- en zinkwerken zijn een vak apart. Ons vakmanschap garandeert u perfect uitgevoerde kopen- en zinkwerken. Uw dakgoot reinigen, herstellen of een nieuwe plaatsen? Het is een kolfje naar onze handen! Dakramen velux en koepels zorgen voor extra lichtinval op de zolder. Uiteraard zorgen we ervoor dat uw dakramen of koepels niets afdoen aan uw dakisolatie. Hellende platte daken. Het maakt voor ons als dakdekkers niet uit wat voor dak u heeft. Voor elke klus hebben we ervaren en gekwalificeerde dakdekkers die zich inzetten om uw dak zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uiteraard zijn de werken die wij uitvoeren op platte daken en hellende daken onderling verschillend. Eén ding is zeker: we streven naar het hoogste kwaliteitsniveau voor elk dak. Op vlak van platte daken zijn we één van de toonaangevende EPDM-professionals. Dit hoogwaardige materiaal heeft een lange levensduur en vraagt door zijn inherente eigenschappen weinig tot geen onderhoud. EPDM kan vaak over een bestaande dakbedekking worden aangebracht, waardoor de installatietijd van dit materiaal minimaal is.
SureSeal.
VM Building Solutions verdeelt en promoot ecologische materialen en duurzame oplossingen voor energiezuinig en efficiënt bouwen, met een toekomstgerichte visie en met respect voor de natuur en elkaar. VM Building Solutions cares for nature. EPDM in de gevel. EPDM in de goot. Meer info
epdm
Wat is het verschil tussen bitumen dakbedekking en EPDM dakbedekking?
IKO kiest voor bitumen dakbedekking, ook wel roofing genoemd. Bitumen hebben een lange levensduur van meer dan 35 jaar, en zijn hierdoor de meest duurzame keuze voor het platte dak. Daarnaast zijn bitumen extra sterk en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Meer info
EPDM Dakwerken Davy De Groote.
het plaatsen en herstellen van platte daken in EPDM. Sinds de waterdichtheidsmaterialen fel verbeterd zijn, zijn platte daken aan populariteit gestegen. Want EPDM is een waterdichte rubbersoort die uitstekend is voor het bedekken van platte daken. EPDM heeft weinig onderhoud nodig en heeft een lange levensduur. Klik hier voor meer informatie
EPDM dakbedekking plaatsen? In 5 stappen een nieuw plat dak!
Een plat dak wordt voortdurend blootgesteld aan warmte, kou en stilstaand water, maar een dakbedekking van EPDM is hier goed tegen bestand. Hoewel er bij een plat dak altijd een risico op lekkages is, is EPDM één van de dakbedekkingen die het langst mee gaan. Het is populair omdat u dit relatief eenvoudig kunt plaatsen en het erg goed bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden. Op deze pagina vindt u daarom een uitgebreide handleiding waarmee u zelf eenvoudig uw dakbedekking plaatst. Wilt u het toch liever niet zelf plaatsen?
Platte daken met EPDM ZDPHome.
Zolderse Dakprojecten werkt bewust met het topmerk RESITRIX om je zo de meest hoogwaardige kwaliteit te verzekeren. Wat is EPDM? Het gaat in feite om een verzameling synthetisch rubber, meer bepaald ethyleen, propyleen, dieen en monomeer. EPDM is door de specifieke samenstelling een veelzijdig en sterk materiaal.
EPDM dak EPDM dakbedekking: ontdek onze producten Aquaplan.
We leveren je EPDM dak in één stuk, zonder boven- of onderzijde. Rol de EPDM rubber dakbedekking uit en vouw die gelijkmatig uit op je dak. Werk dakranden af met de voorgevormde accessoires van Aquaplan zoals: EPDM Buitenhoek, EPDM dakdoorvoer, EPDM hemelwaterafvoer en EPDM Rubber Dak Manchet.
Evalastic.
EPDM in de gevel. EPDM in de goot. 100 garantie op waterdichtheid. Dankzij de lange levensduur is EPDM een milieuvriendelijke oplossing voor uw dakafdichtingen. Daarbij komt nog dat EPDM recycleerbaar is en herwerkt kan worden in andere toepassingen. 50 jaar levensduur.
EPDM dakbedekking Structaseal.
Hierdoor is het geclassificeerd als een vliegvuurbestendig EPDM dakbedekking. Dit houdt in dat de EPDM dakbedekking in de geteste dakbedekkingsconstructie voldoet aan de norm NEN 6063. EPDM dakbedekking Unieke producteigenschappen. EPDM is een synthetisch rubber en biedt daardoor unieke producteigenschappen.
EPDM plaatsen: werkwijze, prijs voordelen Dakconstructie.be.
Roofing: geschikt als onderlaag voor een groendak. Bij roofing moet wel een wortelwerende folie aangebracht worden om schade te voorkomen. EPDM: ook EPDM dakbedekking kan gebruikt worden als onderlaag voor een groendak. In tegenstelling tot roofing, is EPDM van zichzelf al wortelbestendig.
Dakbedekking, roofing, EPDM online kopen en vergelijken. chevron-left. Alert. Browse file. Download file. File. Image. Pdf. Word. Text. Excel. Powerpoint. Archive. Csv. Audio. Video. Spinner. Calendar. Sort None. Sort ASC. Sort DESC. Return arrow. Minus.
Vrije tijd Reizen. Partytafels, -Stoelen Tenten. Tuinslangen, Slangenwagens -houders. Accessoires sanitaire installaties Thermostaten. Laminaat, Parket Vinyl. Vrije tijd Reizen. Themafeestjes voor kinderen. Veelgestelde vragen Winkels. Dakbedekking, roofing, EPDM online kopen en vergelijken Filters. Dakbedekking Dakrenovatie 179. Vrije Tijd Reizen 5959.

Contacteer ons