Meer resultaten voor asbest

   
 
asbest
 
Ardooie Wat met asbest?
Home / Wonen en leefomgeving / Bouwen en verbouwen / Wat met asbest? Wat met asbest? Asbest vormt een risico voor de gezondheid. Sinds 1998 zijn materialen met asbest verboden. Toch komt de stof nog vaak voor in oudere huizen.
Asbest: wat is het precies? Asbestfonds.
In de tweede helft van de twintigste eeuw werd asbest aangewend bij de productie van tal van materialen en voorwerpen voor dagelijks gebruik. Na de brand van het warenhuis LInnovation te Brussel 1967 kende het gebruik van asbest als brandwerend materiaal een sterke uitbreiding.
Asbest Kenniscentrum InfoMil.
U wordt doorgelinkt naar de site van het LAVS. Op deze pagina staat informatie over asbest. In Nederland is in de vorige eeuw veel asbest gebruikt. Daarom kunt u nog asbest aantreffen in diverse toepassingen. Asbest kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid.
Zo weet je of er asbest zit in jouw huis MAX Meldpunt.
In dit filmpje zie je hoe je asbest kunt herkennen.: Stap 2 Moet ik mijn dak vervangen? Asbest die in de oppervlakte van je dakbedekking zit, moet in de meeste gevallen voor 2025 afgevoerd zijn. Maar zit er asbest in uw dak?
Sorteerregels asbestcement Ecowerf.
Asbest afleveren op het recyclagepark. Belangrijk: verpak je asbest in transparante plastic folie en reserveer je bezoek. Asbest afgeven op het EcoWerf-recyclagepark mag enkel nadat je online een reservatie gemaakt hebt. Zonder reservatie kan er geen asbest afgeleverd worden op het recyclagepark!
Asbest Belgium.be.
De gezondheidsrisico's' zijn groter als het asbest brokkelig is: de vezels komen los als asbest kapot gaat of wordt bewerkt. Daarom wordt geadviseerd asbest zoveel mogelijk in zijn oorspronkelijke staat te bewaren. Het wordt sterk afgeraden om asbest eigenhandig te verwijderen.
Asbest MIROM.
Home Afval ophaling Eenmalige ophaling Asbest. De dienstverlening hieronder geldt voor inwoners van. Hooglede, Houthulst, Koekelare, Kortemark, Langemark-Poelkapelle, Lichtervelde, Moorslede, Roeselare, Staden, Torhout, Wingene, Zonnebeke. Ben je inwoner van Menen, Wervik of Wevelgem? Hoe je afval aanbieden? Papier en karton.
Asbest IGEAN.
Je kan op het recyclagepark of via de ophaling aan huis enkel terecht met hechtgebonden asbest. Niet-hechtgebonden asbest moet je altijd door een erkende asbestverwijderaar laten verwijderen. Wat is asbest? Asbest is een materiaal dat tot in de jaren 1990 veel in de bouwsector gebruikt werd.
Asbest Intercommunale van de Ontwikkeling van de Kempen IOK.
Je kan je aanvraag voor containers al doen, vanaf augustus zal je dan gecontacteerd worden over de precieze timing en afspraken voor de plaatsing van de containers. Asbest zelf afvoeren naar het recyclagepark. Asbest aan huis laten ophalen. Mag je het asbest zelf verwijderen?
Asbest IVVO.
Asbest werd vroeger vaak gebruikt in woningbouw, daardoor is er kans dat asbest ook in onze eigen woning verborgen zit. De stof is niet met het blote oog zichtbaar maar kan in de lucht terechtkomen en vervolgens door inademing ook in onze longen.

Contacteer ons