Op zoek naar filter?

   
 
filter
 
Nilfisk Rugstofzuiger - GD5 Back Hepa - Art.107417935 - Nilfisk-shop.nl.
Goede filtering door HEPA-uitblaasfilter. Robuuste constructie voor een langere levensduur. Containers in verschillende formaten voor diverse gebruikssituaties. Loskoppelbaar netsnoer van 15 meter met veiligheidskoppeling bespaart tijd. Gemakkelijk op te bergen: kan op de vloer staan of aan een wand worden gehangen. Geschikt voor links- of rechtshandig gebruik. Luchtuitlaat is zo ontworpen dat hij de gebruiker niet hindert. Nilfisk GD 5 Technische specificaties. Nominaal vermogen W :780.: Vacuüm aan mondstuk kPa :22.: Oppervlakte hoofdfilter cm :2400.: Zuigkracht motor - zonder slang W na.: Zuigkracht buiseinde W :225.: Lengte x breedte x hoogte mm :380x260x570.: Geluidsniveau dB A BS 5415. Gewicht inclusief batterijen kg -.: Werkduur min -. Geluidsniveau in DB A IEC/EN 60335-2-69:64.: Aansluiting voor elektromondstuk Inbegrepen.: Stofzak, 1 st.Inbegrepen. Gewicht 5 kg. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld morgen in huis mits op voorraad! Boven de € 100,00, geen verzendkosten. Afhaalmogelijkheid in de winkel.
Home Tuinontwerp Zwemvijver Bio-zwembad Hybride zwemvijver Tuinaanleg Realisaties.
Een natuurlijk alternatief voor een zwembad Een zwemvijver in de eigen tuin biedt u puur zwemplezier: in het zuivere, zachte chloorvrije, water, omringd door libellen en mooie waterplanten, beleeft unet zoveel plezier als in een meer.Een zwemvijver wordt perfect geïntegreerd in het tuingebeuren, oogt het hele jaardoor mooi en is uiterst onderhoudsvriendelijk.
Intex Filter Pompen.
Een Intex pomp draagt bij aan de levensduur van jouw zwembad. Zwembad filter van Intex Plezier. Een zwembad filter van Intex Plezier wordt snel geleverd aangezien alle producten in eigen voorraad zijn. Op zoek naar meer producten dan enkel een zwembad filter? Lees meer
regenwater
Industrial Filter Manufacturer Bollfilter.
The aquaBoll automatic filter removes potentially harmful particles from untreated river water and protects generators and turbines of power generation plants. The fully automatic filter operates continuously with a preset backwash programme and provides effective filtration without regular cleaning or maintenance.
siemens
GROHE Blue Filter L-Size GROHE België nv.
GROHE Blue Filter - voor het zuiverste drinkwater. De GROHE Blue filter met de capaciteit van 3000 liter zet gewoon leidingwater om in gezuiverd en fris drinkwater. Het water dat door het filter stroomt wordt in 5 fasen gezuiverd waarmee de smaak verder verbeterd wordt.
philips
FILTER - Editors van Google Documenten Help.
FILTER kan alleen worden gebruikt om óf rijen óf kolommen te filteren. Wil je zowel rijen als kolommen filteren, gebruik dan het resultaat van de ene FILTER -functie als bereik in de andere. Als FILTER geen waarden vindt die aan de opgegeven voorwaarden voldoen, wordt N/A geretourneerd.
CUBE filter.'
Daarnaast verwijdert het ook zanddeeltjes en zwevend stof uit het water. De filter gaat 12 maanden of 3500 liter mee. De CUBE geeft een geluidsignaal op het moment dat de filter vervangen moet worden.De CUBE filter hoeft niet geretourneerd te worden.
Een filter voor alle burgers - Deltrian - Filtration Lighting.
Zo geeft dit elke burger demogelijkheid om zelf een masker te maken of de filter te gebruiken om in eenstoffen masker te steken, zoals beschreven op de website van de overheid: www.maakjemondmasker.be. Het filtermateriaal is herbruikbaar en kanin de machine gewassen worden op 60C.
Filter kopen? Alle Filters online bol.com.
ND Filter UV filter Polarisatie filter Creative filter Protect Filter Filter Kit Close-up filter Slim filter Infrarood filter. Hoya BW Canon Hama Nikon Cokin Tiffen NiSi DJI Benro Marumi Sony Kenko Freewell Rodenstock H&Y B&W Filter Fujifilm B&W Mentter Polar Pro JJC Carl Zeiss Kase RAWSTER Photo.
Home - European Filter Corporation.
Professional filter solutions. onze missie, onze expertise. Uw unieke partner voor industriële filtratie. Analyse, ontwikkeling, implementatie en onderhoud. In welke sector u ook actief bent, van de petrochemie tot de voedingsindustrie, EFC European Filter Corporation is de unieke partner voor industriële filtratie.
Filter - 19 definities - Encyclo.
zeer fijne zeef toon de herkomst via de etymologiebank. Gevonden op http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/filter.: zeef waarmee je onzuivere deeltjes tegenhoudt vb: hij deed de benzine door een filter. mondstuk van een sigaret vb: zij rookt alleen sigaretten met filter. Gevonden op http://www.muiswerk.nl/mowb/?word=filter.:
Filters: Blue Print.
Een van de populairste tools van Blue Print is de Fuel Filter Removal Tool - ADK85502 - een OE-ontwikkelde tool voor gebruik op voertuigen met een JTD-motor. Scan de QR-code links en bekijk een video over het gebruik van de tool.

Contacteer ons