Op zoek naar pallets?

   
 
pallets
 
Home Plokker Pallets.
Is het niet vanwege het enorme aanbod en de prima tarieven, dan toch zeker van de prachtige eigenvrachtwagens waarmee de pallets desgewenst worden vervoerd. Zakelijk of privé, bij ons bent u aan hét juiste adres voor in en verkoop, verhuur, reparatie én transport van alle soorten pallets.
Europallet online kopen Van Lohuizen Pallets GmbH.
Nieuwe display pallet 60x80cm. Nieuwe wegwerppallet 80x120cm. Gebruikte wegwerppallet 80x120cm. Europallets per stuk. Home / Producten / Pallets kopen / Europallet. Heeft u vragen? vraag het Henk! Bij vragen staat Henk je graag te woord. Henk is telefonisch bereikbaar via 06-11148583. Bekend van TV. Bekijk onze bijdrage aan RTL 7. Bekijk video op Youtube: Palletranden.com in Ondernemend Nederland op RTL7 Aflevering 3. Wat zeggen onze klanten? Accessoires Kunststof opzethoeken Exportkisten Palletranden Palletranden Europallet Palletranden Displaypallets Pallets Europallet. Uitsluitend zakelijke bestellingen B2B Prijzen Excl. BTW btw wordt verlegd Veilig betalen met I-DEAL of overboeking. Aan verlanglijst toevoegen. Voor 15.00 uur besteld, 16-07-2021 in huis. 1200, 1800, Excl. Gebruikte europallet, leverbaar in zowel A als B kwaliteit. Hoge kwaliteit pallet conform UIC 235-2 richtlijn. Uitermate geschikt om te gebruiken met palletranden. Een optie kiezen.
Pallet en Timmerfabriek E. ten Hove BV Welkom.
Droogkorrels, Foam, Noppenfolie, Schuim, het product Sealen in aluminiumfolie of met VCI verpakken tegen corrosie. Bekijk onze producten. Kunststof pallets en boxen. Wij leveren alle gangbare pallets, maar maken ook de door u gewenste pallet op maat. Bekijk onze producten.
Palletfabriek Derksen Pallets, Kisten/kratten en meer!
Bekijk dit product. Pallet 1000 x 1200 mm. Pallet 1000 x 1200 mm 4weg in verschillende uitvoeringen leverbaar. Met 5, 6, 7, 8. Bekijk deze aanbieding. Pallet 800 x 1200 mm. Pallet 800 x 1200 mm 4weg in verschillende uitvoeringen leverbaar.
Rekfolie en pallets voor een veilig transport RAJA.
Bij RAJA bieden we naast verpakkingsmaterialen als rekfolie en pallets, ook de nodige machines en verpakkingssystemen. Bijvoorbeeld omsnoeringsmachines om kartonnen dozen mee te sluiten, pakketten samen te bundelen en om pallets te verstevigen met sterke omsnoeringsband. Pneumatische en mechanische nietmachines gebruikt u om dozen dicht te nieten.
Sjaak Kosten Pallets Yerseke Welkom.
Wij leveren allerhande EURO pallets, blokpallets en eenmalige pallets zowel behandeld als onbehandeld. Neem contact op voor een voorstel op maat. Handelsonderneming Sjaak Kosten staat voor persoonlijk service, korte lijnen en advies op maat. Wij betalen nette prijzen voor gebruikte pallets.
Pallets kopen en inkopen: nieuwe houten pallets.
Een houten pallet kopen is, naast zijn eenvoudige herstelbaarheid, ook aan te raden vanwege de lagere prijs en de mogelijkheid om deze te recyclen. Door uw gebruikte pallets aan ons te verkopen, krijgt u een deel van uw investering terug en draagt u bij aan het behoud van het milieu. Bovendien zijn onze houten pallets vervaardigd van hout uit duurzaam beheerde bossen. Advies om de juiste pallet te kopen. Als u goederen wilt vervoeren, dan is een houten pallet een goede optie. Houten pallets worden veel verkocht aan bedrijven die veel grote, zware ladingen moeten vervoeren waarbij er vaak beschadigingen optreden aan de pallets. Beschadigingen aan een houten pallet zijn namelijk gemakkelijker te herstellen dan bijvoorbeeld een pallet van kunststof.
Storm Pallets Snel, persoonlijk en altijd droge pallets uit onze voorraad!
U hoeft nooit zonder pallets te komen zitten u deze bij Storm Pallets laat repareren, want wij nemen altijd vervangende pallets voor u mee. Voor een snelle levering van zowel kleine als grote vrachten pallets, hebben wij diverse middelen van transport.
Home t Jong Pallets B.V: goede kwaliteit, snelle levering en goede prijs!
Voor de inkoop, verkoop én reparatie van nieuwe en gebruikte pallets bent u bij ons altijd aan het juiste adres, zo kunnen wij pallets in alle maten en uitvoeringen leveren door dat wij beschikken over een grote voorraad van 60.000 pallets.
Pallets kopen. zonder transportkosten. Binnen 2-3 dagen geleverd!
Naast pallets voor zakelijke doeleinden kunt u als particulier ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld palletbedden en palletloungesets. De houten pallets zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Diverse afmetingen gebruikte pallets of nieuwe pallets kunt u toepassen in uw palletstelling / magazijnstelling zodat u uw bedrijfsruimte op een efficiënte wijze kunt inrichten. Pallets kopen vanaf 398., Nieuwe en gebruikte pallets. Binnen 2-3 dagen geleverd. De verschillende palletmaterialen hout, CP en kunststof. Pallet Spoed verkoopt de volgende soorten pallets.: Om ervoor te zorgen dat u de juiste pallets heeft voor uw type transport, lichten wij de verschillende materialen kort toe. De houten pallet staat bekend om zijn hoge draagkracht en goede kwaliteit. Wanneer het gewicht op de pallet goed wordt verdeeld, heeft de pallet een draagvermogen van 2.000 kilo. Tevens is de houten pallet zeer milieuvriendelijk doordat deze eenvoudig gerecycled kan worden.

Contacteer ons